Gebze'de 309 Patili Can Yeni Yuvalarina Kavustu

Gebze'de 309 Patili Can Yeni Yuvalarina Kavustu

Gebze Belediyesi’nin Pelitli’de hizmete açtigi Sokak Hayvanlari Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kisirlastirma, asilama, tedavi ve rehabilitasyon gibi tüm bakimlar yapiliyor. Merkez bugüne kadar 309 patili cani sahiplendirip yeni yuvalarina kavustururken 20 bin 196 sokak hayvanini da tedavi etti.

Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz’ün önemli hizmetlerinin basinda olan Pelitli Sokak Hayvanlari Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde deneyimli veteriner hekimler denetiminde patili dostlarin kisirlastirma, asilama tedavi ve rehabilitasyon gibi tüm bakimlari yapiliyor. Modern tibbi cihazlarla donatilan Gebze Belediyesi Sokak Hayvanlari Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde halk sagligini koruma önceligiyle bulasici hastaliklari önlemek için basta kuduz asisi uyuz tedavisinin yani sira merkezde, hasta yarali sokak hayvanlarina tibbi müdahale, ameliyathane ve cerrahi operasyon müdahaleleri gerçeklestiriliyor. Gebze Belediyesi Pelitli Sokak Hayvanlari Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde bulunan mobil klinik araciyla yerinde acil müdahale ve tedavi hizmetleri de veriliyor. Sokak Hayvanlari Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan ve yeni ailelerini bekleyen patili canlarin sahiplendirilmesi de Gebze Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden yapilabiliyor.

Gebze Belediyesi Pelitli Rehabilitasyon Sokak Hayvanlari Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin hizmete girdigi Haziran 2022 yilindan bugüne kadar ki süreçte 5 bin 392 sokak hayvanini kisirlastirildi, 12 bin 57 sokak hayvanina ise kuduz ve karma asilari yapildi. Yine ayni zaman zarfinda 20 bin 196 sokak hayvanina tedavi ve bakim hizmetinin sunuldugu merkezde ayrica 309 patili dost sahiplendirilerek yeni yuvalarina kavustu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile