Gebze'de Spor Kültürü ve Olimpiyat Eğitimi

Gebze ilçesinde ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan Spor Kültürü ve Olimpiyat Eğitimi programlarının 4. dönemi başladı.

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen açılış törenine, Kaymakam Mehmet Arslan, Belediye Başkanı Adnan Köşker, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi yönetim kurulu üyeleri, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mücahit Sak, çocuklar ve aileler katıldı.

Törende konuşan Köşker, sağlıklı nesiller için çocukların en az bir spor dalıyla uğraşması gerektiğini belirterek, "Yarınlarımızın teminatı olan güzel evlatlarımızın bedensel ve ruhsal gelişimi için en az bir spor dalıyla uğraşması, ilgilenmesi gerekiyor" dedi.

Önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayan Köşker, şöyle konuştu:
"Sporun büyülü dünyasıyla tanışan evlatlarımız, hem enerjilerini en iyi şekilde üzerlerinden atarken, bedensel gelişimlerine katkı sağlıyor, yeni arkadaşlıklar ediniyor. Sizlerin daha güzel bir şehirde yaşaması için kentin dört bir yanını park ve bahçelerle donattık. Spor okullarımızla, spora verdiğimiz her türlü destek ve sağladığımız imkanlarla siz değerli evlatlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile