Gebze'nin O Mahallesine Tam Donanimli Konsept Park

Gebze'nin O Mahallesine Tam Donanimli Konsept Park

Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz Ulus Mahallesi’ne verdigi yeni nesil konsept park sözünü 2 ay gibi kisa sürede yerine getirerek mahallenin çocuklari ve gençlerine armagan etti.

Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü tarafindan Ulus Mahallesi’nde yapimina baslanan ve kisa sürede tamamlanan yeni nesil konsept parkta incelemelerde bulundu. Verdigi park sözünü 2 ay gibi kisa bir sürede tamamladigini ifade eden Baskan Büyükgöz,“Mahallemize bir sözümüz vardi, mahallemizde yasayan evlatlarimiza park sözümüz vardi. 2 ay gibi kisa bir sürede tamamlayarak çocuklarimizla bulusturduk. Parkimiz civil civil dolduran çocuklarimiz, gençlerimiz keyif içerisinde oyun oynuyor, spor yapiyorlar. Hayirli olsun, mahallelerimizi parklandirma çalismalarimiza hiz kesmeden devam edecegiz insallah” seklinde konustu.

Parki dolduran ve gönüllerince oyunlar oynayan çocuklar, gençler ve onlarin aileleriyle bir süre sohbet eden Baskan Büyükgöz’ün Ulus’a kazandirdigi konsept parkta; 200 metrekare basketbol sahasi, 200 metrekare futbol sahasi, 60 metrekare fitness alani, 150 metrekare çocuk oyun alani, bin 227 metrekare ise yesil alan bulunuyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile