Gece Kulübü Önündeki Cinayet Kamerada...Zanlilar Bag Evinde Yakalandi

Gece Kulübü Önündeki Cinayet Kamerada...Zanlilar Bag Evinde Yakalandi

Bursa’da gece kulübünde taskinlik yaptiklari gerekçesiyle isletme sahipleri tarafindan disariya çikarilan ve sonrasinda yakinlarini toplayarak o isyerine kursun yagdirip 1 kisinin ölümüne sebep olan 9 süpheli Bursa Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekiplerinin basarili operasyonuyla yakalandi. Gece kulübü önündeki cinayet ani da güvenlik kamerasinca kaydedildi .

Olay merkez Nilüfer ilçesi Baris Mahallesi’nde bir gece kulübü önünde gece saat 2.00 siralarinda meydana geldi.

Iddiaya göre gece kulübüne gelen C.Y.(28) ve Y.A.(38), burada taskinlik çikarinca isyeri sahiplerince disariya çikarildi.

Duruma sinirlenen iki süpheli V.K.(26), A.Y.(35), G.Y.(26)’yi arayarak haber verdi. Bunun üzerine isyerinin önüne gelen V.K., A.Y ve G.Y. lüks otomobille gece kulübünün oldugu sokaga gelerek rastgele ates açti. Saldiri esnasinda isyeri sahibinin aracini almak için gece kulübünün önünde olan Emir Çelik(26), kursunlarin hedefi oldu. Agir yaralanan Çelik, çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Saldiri sonrasi kaçan saldirganlari yakalamak için çalisma baslatan Bursa Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, güvenlik kameralarini incelemeye aldi. Yapilan incelemelerin ardindan cinayetle baglantili oldugu düsünülen 8 kisinin Yildirim ilçesinde bulustugunu tespit etti.

Ekipler, zanlilar V.K, A.Y. ve G.Y’nin, Yildirim ilçesinden H.M (29), Y.S. (33)ve A.I’nin (37) yardimiyla Izmir’e kaçtigini belirledi.Cinayet Büro Amirligi ekipleri, dün Izmir Tire’de bagi evine düzenledigi operasyonla V.K, A.Y. ve G.Y. ile bu kisileri bag evinde sakladigi iddia edilen S.T’yi de gözaltina alarak Bursa Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne getirdi. Olayda ilk kavgayi da çikaranlarin aralarinda bulundugu, olaya karisan toplam 9 kisi islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Zanlilarla birlikte olayda kullanilan 3 tabanca da ele geçirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile