Gecekondusu Yandi, Gözyaslariyla Anlatti

Gecekondusu Yandi, Gözyaslariyla Anlatti

Arnavutköy’de çikan yanginda bir gecekondu tamamen kullanilamaz hale geldi. Yangin itfaiye ekipleri tarafindan söndürülürken, evi tamamen kül olan Hanife Aydin ise yasadiklarini gözyaslariyla anlatti.

Yangin, Arnavutköy Tayakadin Pinarbasi Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre henüz belirlenemeyen nedenle gecekondunun tavan kismi bir anda yanmaya basladi.

O sirada evde olan Hanife Aydin torununu alip disari kaçti. Yangini gören çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bitisiginde bulunan ahirdaki hayvanlar ise komsularin yardimiyla disari çikarildi. Yangin itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülürken Hanife Aydin’a ait ev kullanilamaz hale geldi. Herhangi bir can kaybinin olmadigi yanginda büyük çapli maddi hasar meydana geldi.

Yasadiklarini gözyaslari içerisinde anlatan Hanife Aydin, "Eve girince yanan tavan yere düstü. Bu gece torunumla kaldim. Yangin çikinca torunumu alip evden kaçtim. Hayvanlarimi komsular kurtardi. Bir seyim kalmadi. Geçen yilda bahçeden tutusmustu. Çobanlara sigara atmayin diyordum. Onlar inadina atiyorlardi. Nereye gidecegimi bilmiyorum. Bir yere gitmem. Çadir kurar yatarim" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile