Geçici Isçilerin Bekledigi Müjdeli Haberi Baskan Büyükakin Duyurdu

Geçici Isçilerin Bekledigi Müjdeli Haberi Baskan Büyükakin Duyurdu

Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, 383 geçici personelden yasal engeli olmayanlari kadroya alacaklarini açikladi.

Alinan karar sonrasi geçici olarak çalisan ve sözlesmeleri 30 Eylül 2023 tarihinde sona eren isçiler, 1 Ekim 2023 tarihinden itibaren Belde A.S.’de daimi isçisi statüsünde çalisacak. Park Bahçe ve Yesil Alanlar Dairesi Baskanligi, Saglik ve Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi, Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi ve Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanliginda görev yapan geçici isçiler karari sevinçle karsiladi.

Baskanlik makaminda isçi temsilcilerini agirlayan Baskan Büyükakin, alinan kararin Büyüksehir ve çalisanlar ile aileleri için hayirli olmasini diledi. Geçici isçileri daimi kadroya almanin mutlulugunu yasadiklarini ifade eden Baskan Büyükakin, Büyüksehir personelinin özveri ile çalisarak kentin gelecegine katki sundugunu vurguladi. Görüsmede Genel Sekreter Yardimcilari Sadik Uysal ve Hasan Aydinlik da hazir bulundu.

Baskan Tahir Büyükakin, sosyal medya hesaplarindan müjdeli haberi su sekilde duyurdu, "Isçi kardeslerimizle yaptigimiz görüsmeler sonucunda, kurumumuzun da ihtiyaçlarini göz önünde bulundurarak 383 geçici personelimizden yasal engeli olmayanlari kadroya aliyoruz. Isçilerimize ve kiymetli ailelerine hayirli olsun" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile