Geçici Konteyner Is Merkezinde Yasanan 180 Bin Liralik Hirsizlik Esnafi Bezdirdi

Geçici Konteyner Is Merkezinde Yasanan 180 Bin Liralik Hirsizlik Esnafi Bezdirdi

Malatya’da depremzede esnaflar için yapilan geçici is merkezine dadanan sahis, bir cep telefoncu dükkanina girerek yaklasik 180 bin TL’lik malzeme çaldi. Esnaflar geçtigimiz aylarda da ayni merkezde yasanan hirsizliga önlem alinmasini istedi.

Malatya Büyüksehir Belediyesi yanindaki alanda kurulan Geçici Konteyner Is Merkezi’nde gece saatlerinde kimligi belirsiz bir süpheli girdigi cep telefonu dükkanindan yaklasik 180 bin TL’lik ürünleri çalarak kayiplara karisti. Gece yarisi yasanan hirsizlik ani isyerinin güvenlik kameralarina saniye saniye yansirken hirsizin rahat tavirlari dikkatlerden kaçmadi. Yeni çikan ve yüksek fiyatli olan telefon modellerini çaldigi ögrenilen hirsizin yakalanmasi için polis ekiplerinin çalismasi sürerken isyeri sahibi Ibrahim Bilal Er, soruna çözüm bulunmasini istedi.

Geçtigimiz aylarda da ayni merkezde birçok dükkanin soyuldugunu hatirlatan Er, geçici konteyner is yerlerine en azindan bir güvenlik görevlisinin görevlendirilmesini talep ediyor. Is yerinde 180 bin TL degerinde telefon ve elektronik ürünün çalindigini belirten esnaf Er, bir çözüm bulunmasini istedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile