Geçit Açiklamasi 'Çagdas Yasam Kosullarina Sahip Bir Yesilyurt Insa Edecegiz'

Geçit Açiklamasi 'Çagdas Yasam Kosullarina Sahip Bir Yesilyurt Insa Edecegiz'

‘Baskanim Yanimda’ projesi kapsaminda Kaynarca Mahallesi’nde düzenlenen istisare toplantisinda mahalle sakinleriyle bir araya gelip, talepleri yerinde dinleyen Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, ilçenin 81 mahallesinin gelismislik seviyesini ayni düzeye çekip, tüm vatandaslarin yasam kalitesini artiracaklarini söyledi.

Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit’in ev sahipliginde Sabri Akdag Kültür ve Sanat Merkezinin ön kisminda düzenlenen istisare ve degerlendirme toplantisina AK Parti Yesilyurt Ilçe Baskani Ramazan Yaylaci, Yesilyurt Belediyesi Meclis Üyeleri ve Yesilyurt Belediyesi Baskan Yardimcilari, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdürlügü, AFAD, MASKI, AKSA Dogalgaz ve TEDAS Yetkilileri, Kaynarca Mahalle Muhtari Mehmet Güner ile çok sayida vatandas katildi.



Toplantinin oldukça verimli geçtigini söyleyen Kaynarca Mahalle Muhtari Mehmet Güner, “Vatandaslarla bire bir irtibata geçerek sorunlari yerinde dinleyen ve çözüm üretmeye gayret eden Belediye Baskanimiza tüm mahalle sakinleri adina tesekkürlerimi sunuyorum. Mahallemiz Ilhan Baskani seviyor ve kendisine umut baglamistir. Insallah güzel isler yapilacak, bizler buna inaniyoruz” dedi.



AK Parti Yesilyurt Ilçe Baskani Ramazan Yaylaci ise, "Ilçemizin her noktasinin gelisimi bizim için önemlidir. Çevre yolunun alt tarafi diye tabir edilen tüm yasam alanlarinin hak ettigi degere kavusmasi içinde ne gerekiyorsa yapiyoruz” ifadelerini kullandi.

Yesilyurt’ta deprem yaralarini sarmak adina baslattiklari planli, sistemli ve koordineli çalismalara vatandaslarin taleplerine göre sekil verdiklerini ifade eden Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit ise en büyük hedeflerinin daha güzel ve daha çagdas yasam kosullarina sahip bir Yesilyurt insa etmek oldugunu söyledi.

Yesilyurt’un her noktasina kaliteli ve kalici hizmetler götürmek için özveriyle çalistiklarini ifade eden Baskan Geçit, ortak amaçlarinin 81 mahallenin tamaminin yasam kalitesini ayni düzeye getirmek oldugunu söyledi.



“Ayirmadan, ayristirmadan, var gücümüzle Yesilyurt için çalisiyoruz” sözleriyle konusmasini devam ettiren Baskan Geçit, Yesilyurt’u yeniden insa ederken her türlü yenilikçi fikre açik olduklarini hatirlatarak, “Ilçemizin 81 mahallesi bizim için ayri bir deger ve kiymet tasimaktadir. Bizim öncelikli hedefimiz ilçemizin tüm yasam alanlarinin gelismislik düzeyini ayni seviyeye getirmektir. 81 mahallemizin ayni kalitede hizmetlere kavusmasiyla birlikte bütün hemserilerimizin güzel, modern ve yasanabilir alanlarda güvenli bir hayat sürmesidir. Belediyedeki ekiplerimizle, il ve ilçe teskilatlarimizla ve kurum temsilcilerimizle hemserilerimizin her daim emrindeyiz. Geçtigimiz yil yasadigimiz büyük depremler yüregimizi dagladi, büyük acilar yasadik ancak bize radikal dönüsüm firsati da getirdi. Deprem bölgelerini önceleyen ve çok büyük yatirimlarin bu bölgeye gelmesini saglayan merkezi hükümetimizin de destekleri neticesinde ilçemizin dört bir tarafindaki deprem yaralarini el birligiyle sararak, gelecek nesillere daha müreffeh, daha yasanabilir bir ilçe emanet etmek için çalisiyoruz" seklinde konustu.



Baskan Geçit, hep birlikte hareket ederek güzel islerin altina imza atacaklarini da ifade ederek, “Kaynarca ile bu bölgemizin sorunlarini ve çözüm yollarini hep birlikte ele aldik, iletilen sorunlarin çözümü için hemen harekete geçecegiz. Bu birliktelik ve ortak gayretle Kaynarca Mahallemizi ileriye tasiyarak, daha iyi bir yasam alani haline getirmek için kararliyiz. Vatandasimizin memnuniyeti için ne kadar çalissak azdir, bize duyulan güveni bosa çikarmamak için gece gündüz demeden çalisiyoruz. ‘Baskanim Yanimda’ projemiz ile de vatandaslarimizin ayagina kadar giderek, sorunlari bire bir dinliyoruz, hep birlikte çözüm yollarini ele aliyoruz, çok verimli görüsmeler yapiyoruz. ‘Hemserilerimizle Birlikteyiz’ demek, sadece yan yana olmak degil, birbirimize deger katmayi, zor zamanlarda birlikte mücadele etmeyi ve mutlu anlari paylasmayi içermektedir. Bu birlik, bugün ve gelecekte güç ve kararlilikla yol almamizi saglayacaktir, buna eminiz. Çünkü biz bu yola çikarken Yesilyurt’u iki yil içerisinde yeniden ayaga kaldiracagiz diye sözler verdik, bu sözü yerine getirmek içinde ne gerekiyorsa yapiyoruz, durmak asla yok haftanin yedi günü 24 saat Yesilyurt için çaba sarf ediyoruz” diye konustu.



Kaynarca mahalle sakinlerinin taleplerini paylastiklari ‘Baskanim Yanimda’ projesi çerçevesinde gerek Yesilyurt genelinde gerekse de Kaynarca bölgesinde yapilacak yeni düzenlemeler, imar plan uygulamalari ve rezerv alanlarla ilgili karsilikli fikir alis verisin de bulunuldu.

Mahalle sakinlerinin tek tek söz alarak talep ve isteklerini paylastiklari toplantida Yesilyurt ilçesindeki rezerv alanlari, afet konutlari, alt yapi çalismalari ve imar planlamalarina iliskin olarak mahalle sakinlerinin taleplerine detayli yanitlar verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile