Geçit Açiklamasi 'Kaliteli Malzemelerle Güçlü Yatirimlarin Altina Imza Atacagiz'

Geçit Açiklamasi 'Kaliteli Malzemelerle Güçlü Yatirimlarin Altina Imza Atacagiz'

Yesilyurt Belediyesi istiraklerinden ISGEM bünyesinde üretim çalismalarina devam eden Yeni Kirma Eleme Tesisi ve Agrea Yikama Eleme Tesislerini inceleyen Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, modern tesislerde üretimi yapilip saha çalismalarinda kullanilan kaliteli malzemelerle güçlü yatirimlarin altina imza atacaklarini söyledi.

Yesilyurt’ta hayata geçen alt ve üst yapi yatirimlarinin hizli ve pratik bir sekilde vatandaslara ulasmasi amaciyla hizmete sunulan üretim tesislerindeki çalismalari yakindan takip eden Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, beraberinde Yesilyurt Belediye Baskan Yardimcisi Sabri Akin ve Mehmet Cüreoglu ile birlikte Yeni Kirma Eleme Tesisi ve Agrea Yikama Eleme Tesislerinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden detayli bilgiler aldi.

Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan ilçenin dört bir tarafindaki saha çalismalarinda kullanilan asfalt, beton kilit tasi ile farkli malzemelerin üretildigi tesislerin Yesilyurt’un yeniden insa ve imar sürecine önemli katkilar sunacagini söyledi.



Kendi tesislerinde ürettikleri malzemelerle güçlü ve kalici yatirimlarin altina imza atacaklarini ifade eden Baskan Geçit, sicak asfalt ve sathi kaplamanin yani sira kilit parke tasi ve bordür üretimin de disa bagimli olmaktan kurtulduklarini ve saha çalismalarini hizli ve pratik bir sekilde yaptiklarini söyledi.



Üretim tesislerindeki çalismalarin tüm hiziyla devam ettigini sözlerine ekleyen Baskan Geçit, “ISGEM sirketimizin bünyesinde üretim faaliyetlerine araliksiz devam eden Yeni Kirma Eleme Tesisi ve Agrea Yikama Eleme Tesislerimiz sayesinde saha çalismalarinda kullandigimiz malzemeleri kendi tesislerimizde üretiyoruz. Belediye bütçemizi kâra geçiren bu tesislerimiz, ilçemizin yeniden imar ve insasi adina baslattigimiz çalismalara büyük katkilar saglayacaktir. Kaliteli ve nitelikli alt yapi malzemelerle güçlü yatirimlarina altina hep birlikte imza atacagiz. Mahallelerde ki sorunlarimizi daha hizli bir sekilde çözüme kavusturmus olacagiz. Üretim tesislerimizde alin teri dökerek çalisan tüm mesai arkadaslarimiza tesekkür ediyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile