Geçit Açiklamasi 'Temiz Ve Güzel Bir Yesilyurt Için 7/24 Görev Basindayiz'

Geçit Açiklamasi 'Temiz Ve Güzel Bir Yesilyurt Için 7/24 Görev Basindayiz'

Yesilyurt Belediyesi Temizlik Isler Müdürlügü Ekipleri tarafindan Özsan Sanayi Sitesi’nde gerçeklesen temizlik ve çevre düzenleme çalismalarini yerinde inceleyen Yesilyurt Belediye Baskani Prof.Dr.Ilhan Geçit, vatandaslarin ve esnaflarin ferah, temiz ve düzenli bir ortamda yasamasi için ekiplerin 7/24 görev basinda oldugunu söyledi.

Göreve geldigi ilk günden itibaren Yesilyurt ilçesinin dört bir tarafinin saglikli ve temiz bir görüntüye sahip olmasi için ‘Tertemiz Yesilyurt’ hedefini belirleyen ve ekiplere bu konudaki hassasiyetini paylasan Yesilyurt Belediye Baskani Prof.Dr.Ilhan Geçit, Temizlik Isler Müdürlügü ekipleri tarafindan Özsan Sanayi Sitesi’nde gerçeklestirilen çalismalari yerinde inceledi.

"Tertemiz Yesilyurt hedefiyle ilçemizin bütün yasam alanlarini piril piril yapmak için personelimiz ve is makinelerimizle sürekli alanda olacagiz" diyerek sözlerine baslayan Yesilyurt Belediye Baskani Prof.Dr. Ilhan Geçit, “Yesilyurt Belediyesi olarak hemserilerimizi daha temiz, saglikli ve hijyenik bir çevrede yasatmak istiyoruz. Bunun yolu da temizlikle ilgili tüm hizmetlerinden kaliteli bir sekilde verilmesinden geçiyor. Temizlik Isleri Müdürlügümüz, ilçemizin dört bir tarafinda cadde ve sokaklarin süpürülmesinden evsel atiklarin toplanmasina, bitkisel atiklarin ve tibbi atiklarin toplanmasindan hasereyle mücadeleye kadar farkli alanda hijyen ve temizlik çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Sagligin olmadigi bir yerde yapilan yatirimlarin bir degeri olmaz, önce saglik önce güzel bir çevre diyerek bu çalismalarimizi sürdürmekteyiz. Temizlik Isleri Müdürlügümüze bagli ekiplerimizin Özsan Sanayi Sitemizdeki çalismalarini yerinde inceleyerek gerekli bilgiler aldik, esnaflarimizin taleplerini dinledik. Ekiplerimizin sürdürdügü yogun temizlik çalismasi hem ilçemizin ihtiyaçlari hem vatandaslarimizin talepleri dogrultusunda devam edecektir. Özverili ve gayretli çalismalarindan dolayi yetkililerimize ve mesai arkadaslarimiza çok tesekkür ediyorum, ellerine, emeklerine saglik. Saha denetimlerimiz ve incelemelerimiz araliksiz devam edecektir. Her sey daha güzel, daha ferah ve daha güzel bir Yesilyurt içindir.” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile