Gedikli Köyü İlköğretim Okulu'nun Çehresi Değişti

Gedikli Köyü İlköğretim Okulu'nun Çehresi Değişti

Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Gedikli Köyü İlköğretim Okulu`nun, bölge köylerinde eşine ender rastlanan en modern okul haline getirdiklerini, okulun çehresini tamamen değiştirdiklerini söyledi.


Kaymakam Budan, yaptığı açıklamada, Gedikli İlköğretim Okulu`na çok amaçlı spor sahası yapımı ile ilgili SODES projesinin kabul edildiğini ifade etti. Budan, projenin yürütülmesini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nün kaymakamlığa bir protokolle devrettiğini söyledi. Kaymakam Budan, şöyle dedi:
“Sadece spor sahası için verilen 46 bin liraya biz de kaymakamlığımız olarak biraz katkı sağlayarak, şahsi gayretimiz ve çabamızla okulumuzun onarımını gerçekleştirdik. Okulumuzun onarımında ve inşaat işlerinde bizzat yerinde çalışmaları denetleyerek, adeta kılı kırk yararcasına, kuruşu kuruşuna yaptığımız harcamalarla bir spor sahası parasıyla hem okulumuzu onardık hem de SODES`in standartlarına uygun spor sahasını yaptık." Budan, yapılan çalışmaların, öğrencilerin eğitim kalitesini artıracağını kaydetti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile