Gediz Atatürk Ortaokulu Sirbistan Ziyaretini Tamamladi

Gediz Atatürk Ortaokulu Sirbistan Ziyaretini Tamamladi

Kütahya’nin Gediz Atatürk Ortaokulu ögrencileri, Erasmus projesi çerçevesinde gittikleri Sirbistan’in Belgrad sehrindeki programlarini tamamladilar.

Mens Sana in Corpore Sano-Young Healthy Students isimli saglikli yasam ve spor konulu KA 229 projesinin 5. Hareketliligini Sirbistan’in Belgrad sehrine gerçeklestiren Atatürk Ortaokulu ögretmen ve ögrencileri Rudger Boskoviç Okulunda proje ile ilgili çesitli egitim ve spor faaliyetleri gerçeklestirdi.

Gedizli ögrenciler Rudger Boskoviç Okulunda kültürel sunum gerçeklestirdi. Ayrica voleybol, basketbol, futsal, badminton, gibi çesitli sportif faaliyetlerini yani sira kültürel ziyaretler de gerçeklestirdi.

Sirbistan Büyükelçisi Hami Aksoy’u makaminda ziyaret eden Atatürk Ortaokulu ögrencileri ögrencilerimiz Aziz Sava tapinagini , Kripto (yer alti kilisesi)ni , Nikola Tesla Müzesini gezdiler, Teslanin hayatini ögrenip icat prototiplerini deneylerle gözlemlediler, Sehir merkezi yürüyüs turu ile Sprish Vladaea caddesi , Terazije meydani, Knez Mihajlova caddedi, Cumhuriyet meydani, Kalemegdan parki ve Tasmajdan parkini kesfettiler.

Proje hareketliligine Proje Koordinatörü Ebru Apaydin ile Okul Müdürü Mehmet Aydin ve 5 ögrenci katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile