Gediz Belediyesi Akilli Vezne Sayisini Ikiye Çikardi

Gediz Belediyesi Akilli Vezne Sayisini Ikiye Çikardi

Kütahya’nin Gediz Ilçesinde, belediye hizmetlerini daha hizli yürütmek ve vatandaslarin belediye ile olan islemlerini kolaylastirmak amaciyla hizmet binasi girisindeki akilli vezne sayisini artirdi.

Gediz Belediye Hizmet binasindaki Akilli Vezneler 7/24 tahsilat islemleri için kullanilabilecek. Uygulama ile hem is yükü azalacak hem de vatandaslarin islemleri kolaylastirilacak.

Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak yaptigi açiklamada; “Hizmette ulasimi hizlandirmak için belediye hizmet binamizdaki akilli vezne sayimizi ikiye çikardik. Vatandaslarimiza 7 gün 24 saat hizmet veren bu veznelerimizle, dijital su sayaci abonesi, abone kartlarina nakit ya da kredi karti ile ödeme yaparak su yükleyebilme imkani sunuyoruz. Ayrica su faturasi ödemeleri, emlak borç ödemeleri, ilan - reklam ödemeleri ile ÇTV borçlarini da hemserilerimiz buralardan ödeyebilirler” dedi.

Baskan Akçadurak ayrica, “Hizla ilerleyen teknolojiyi Belediyemizin bütün birimlerinde halkimizin çikarlarini düsünerek ve kaliteli hizmet anlayisimizi sürdürüyoruz. Bu sistemin en önemli özelligi de 7 gün 24 saat esasina göre hizmet veriyor olmasidir. Veznelerimizin hemserilerimize önemli bir hizmet verecegine inaniyor ve bunun önemli bir ihtiyaç oldugunu düsünüyoruz. Vatandaslarimiz, Gediz Belediyesi veznesine gelmeden Belediye Hizmet Binasi girisinde Akilli veznelerden su parasini, emlak vergisini ve belediyeyle ilgili diger ödemelerini yapabilecek, Halkimiza hayirli olsun” açiklamasinda bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile