Gediz Belediyesi Itfaiye Ekibi Marmaris'te

Gediz Belediyesi Itfaiye Ekibi Marmaris'te

Kütahya’nin Gediz Belediyesi, Mugla’nin Marmaris ilçesinde çikan orman yanginina müdahale eden birliklere destek amaciyla araç ve personel gönderdi.

Mugla’nin Marmaris ilçesinde farkli noktalarda devam eden orman yanginiyla mücadele tüm hiziyla devam ediyor. Yangina çok sayida yangin söndürme uçagi ve helikopter ile havadan; binlerce personel, itfaiye, is makinesi ile karadan müdahale ediliyor.

Söndürme çalismalari devam eden yangin bölgesine Gediz Belediyesi de araç ve personel gönderdi. Personel ve araç söndürme çalismalarina katildi.

Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, yangin dolayisiyla bir mesaj yayimlayarak Mugla ve Marmaris’e geçmis olsun dileginde bulundu. Marmaris’te ki yangina müdahale eden birliklere destek olmak amaciyla personel ve araç gönderdik. Gediz Belediyesinin tüm imkânlari ile her zaman destege hazir olduklarini kaydeden Baskan Akçadurak, devletin tüm olanaklari ile yangin bölgesinde bulundugunu söyledi.



Baskan Akçadurak; "Tüm vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarimiz Marmaris ile. Allah’im ülkemizi afetlerden belalardan korusun. Allah’im yanginla mücadele eden tüm kahramanlarimizin yar ve yardimcisi olsun. Ekibimiz söndürme çalismalarinda aktif görev yapiyor. Ayrica gelebilecek diger taleplere karsi da her zaman hazirlikliyiz. Marmaris halkina ve tüm ülkemize geçmis olsun” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile