Gediz'de Filistin'li Mazlumlar Için Duygulandiran Bagis

Gediz'de Filistin'li Mazlumlar Için Duygulandiran Bagis

Kütahya’nin Gediz ilçesinde Nazmiye Isik isimli vatandas Filistinli mazlumlar için topladigi bagis paralarini TDV Gediz Subesine teslim etti.

Gediz’de bir tekstil fabrikasinda isçi olarak çalisan Nazmiye Isik isimli vatandas Filistin’de yasanan acilara duyarsiz kalmayarak, çevresinden ve fabrikada çalisan isçilerden Filistin’li mazlumlar için bagis topladi. Toplanan bagislari TDV Gediz Sube Baskani Ilçe Müftüsü Sebahattin Turan’a teslim etti.

Bu erdemli davranis karsisinda duygulanan Gediz Müftüsü Sebahattin Turan, "Hanim kardesimiz belki kendi ihtiyaci varken Filistin’li kardeslerimiz için bagis toplamasi bizi çok duygulandirdi. Hanim kardesimizin bu duyarli davranisi, Hz. Peygamber (sas)’in ’Mü’minler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acimakta ve birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler. Vücudun bir uzvu hasta oldugu zaman, diger uzuvlar da bu sebeple uykusuzluga ve atesli hastaliga tutulurlar Hadis-i Serifinin adete ete kemige bürünmüs hali. Rabbimiz hayra öncülük eden bu hanim kardesimizin ve katki saglayan vatandaslarimizin hayrini kabul etsin" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile