Gediz'de Halk Günleri Basliyor

Gediz'de Halk Günleri Basliyor

Kütahya’nin Gediz ilçesinde, Belediye Baskani Necdet Akel, halk günü düzenleyerek vatandaslarin istek ve taleplerini dinleyecek.

Mahallelerde gerçeklestirilecek olan halk gününde Gedizli vatandaslardan gelen sorun ve talepleri aninda degerlendirmeyi hedefleyen Belediye Baskani Necdet Akel, Halk Günü’nde vatandaslarla daha yakin iletisim içinde olacak. Halk Günü’nde, mahalle sakinleri belediye ile ilgili talep ve önerilerini bizzat Belediye Baskani Necdet Akel’e iletme imkani bulacaklar.

Göreve basladiklari ilk günde seffaf ve katilimci belediyecilik anlayisi ile hareket edeceklerini, belediyenin kapilarinin vatandaslara her zaman açik olacagi sözünü verdiklerini dile getiren Baskan Akel, “Seçim döneminde halkin içinde olacagimizi, vatandaslarimizla iç içe olacagimizi, parti rozetini çikarip bütün Gedizlilerin hizmetinde olacagimizi hep dillendirmistik. Bu çerçevede halk günlerimizin ilkini 30 Nisan Sali günü Umurbey Mahallemizde gerçeklestirecegiz. Vatandaslarimizin sorunlarina daha kisa süreli çözüm üretme, sorunlari ilk agizdan dinleme anlaminda bu toplantilarin faydali olacagina inaniyorum. Hizmet üretmede, belediye mekanizmasinin bir parçasi da her zaman vatandasimiz olacak’’ dedi.

Tüm Gedizlilerle birlik olarak daha güzel ve yasanabilir bir kent için ekipleri ile çalismaya hazir olduklarini da vurgulayan Akel, “Bu toplantilarimizi her mahallemizde gerçeklestirerek güzel sonuçlar elde edecegiz. Ilk olarak Umurbey Mahallesi Dügün Salonunda gerçeklestirecegimiz halk gününe tüm mahalle sakinlerini bekliyoruz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile