Gediz'de Tarim Ve Hayvancilik Fuari

Gediz'de Tarim Ve Hayvancilik Fuari

Kütahya’nin Gediz ilçesinde ilk kez düzenlenen Tarim ve Hayvancilik Fuari, ziyaretçilerine kapilarini açti.

Törene Kütahya Vali Yardimcisi Aydin Börü, Kütahya Il Tarim ve Orman Müdürü Müdürü Orhan Özçalik, Gediz Kaymakami Hakan Alkan, Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, Kütahya Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Necati Gültekin, Kütahya Tarim ve Kirsal Kalkinmayi Destekleme Kurumu Il Koordinatörü Birsen Karaaslan, Gediz Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Vedat Öztürk ve çok sayida vatandas katildi.

Fuarin açilinda Kütahya Vali Yardimcisi Aydin Börü, Kütahya Tarim ve Orman Müdürü Orhan Özçalik, Gediz Kaymakami Hakan Alkan, Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Vedat Öztürk, Gediz Ziraat Odasi Baskani Ali Osman Aslan, Fuar Müdürü Sedat Bozkurt birer konusma yaptilar.

Kütahya Vali Yardimcisi Aydin Börü, fuarin açilmasinda emegi geçenlere plaket verdi. Ardindan açilis kurdelesini kesen protokol üyeleri fuarda yer alan firmalarin stantlarini gezerek ürünler hakkinda bilgi aldilar.

Özellikle tarim makineleri ve milli sermaye ile yapilan traktörler büyük ilgi görürken, protokol üyeleri traktörün üstüne çikarak poz verdiler.

Fuarinin ilk gününde vatandaslarda etkinliklere ilgi gösterdi. Vatandaslardan Hilmi Bircan, “Memleketimizde çok güzel bir fuar olusturulmus. Emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Nihat Helvaci ise, “Gediz’de böyle bir fuarin açilmasi çok büyük bir imkan. Gedizli çiftçilerimizi böyle bir imkan ile bulusturan herkese tesekkür ederim” diye konustu.

Gediz Tarim ve Hayvancilik Fuari 7 Eylül tarihine kadar açik kalacak ve çevre il ve ilçelerden yaklasik 80 bin kisinin ziyaret etmesi bekleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile