Gediz Kaymakamı Çorumluoğlu İle Meslek Yüksekokulu Derneği Üyeleri Dpü Rektörü Karaaslan‘ı

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile Meslek Yüksekokulu Derneği üyeleri, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü olan Prof Dr. Ahmet Karaaslan‘ı ziyaret etti.

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Gediz Meslek Yüksekokulu Derneği Başkanı ve Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Dernek Başkan Yardımcısı İbrahim Başol, İşadamlarından Muhittin Kocadağ, Dernek Üyeleri Mustafa Dönmez, Ali Alpar, Sadık Sayımoğlu, Zafer Burnalı ve Murat Ergöçmen’den oluşan Gediz heyeti, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan‘ı makamında ziyaret ederek Gediz İlçesi‘ne davet ettiler.

Gediz‘den gelen heyeti Rektörlük makamında ağırlayan DPÜ Rektörü Prof Dr. Ahmet Karaaslan, Gediz‘in Kütahya için önemli bir ilçe olduğunu belirterek Üniversite olarak Gediz Meslek Yüksekokulu‘nun gelişimi için her türlü çabayı sarf edeceklerini söyledi.

Heyette yer alan Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile Gediz Meslek Yüksekokulu Derneği Başkanı ve Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmet Ali Saraoğlu, Prof.Dr. Ahmet Karaaslan‘ın Dumlupınar Üniversitesi‘ne Rektör olarak atanmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kütahya‘da yetişmiş Kütahya‘nın sorunlarını bilen bir rektörün bu üniversiteyi hakkettiği yerlere taşıyacağını belirttiler.

Gediz Meslek Yüksekokul Derneği Başkan Yardımcısı İbrahim Başol, Dernek Üyesi Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Dönmez ve İşadamlarından Muhittin Kocadağ da Üniversite ve Yüksekokul için ellerinden gelen her türlü gayreti göstereceklerini ifade ettiler.

Gediz heyeti tarafından Meşhur Gediz Tarhanası, Gediz Ev Ekmeği ve çini tabak hediye edilen Rektör Karaaslan, ayrıca Gediz‘e davet edildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile