Gediz Kaymakami Hakan Alkan Balkan Sampiyonu Sila Ata'yi Misafir Etti

Gediz Kaymakami Hakan Alkan Balkan Sampiyonu Sila Ata'yi Misafir Etti

Kütahya’nin Gediz Ilçesinde Kaymakam Hakan Alkan, Romanya’da yapilan Romanya’da yapilan 14. Balkan Dag Kosulari Sampiyonasi’nda birinci gelerek altin madalyayla dönen Mustafa Necip Alayeli Anadolu Lisesi ögrencisi milli atlet Sila Ata’yi misafir etti.

Gençlik Haftasi sebebiyle gerçeklesen ziyarette sporcuya Gediz Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Bahadur, Mustafa Necip Alayali Anadolu Lisesi Müdürü Zekeriya Uysal, Müdür Yardimcisi Erol Erkan eslik ettiler.

Balkan sampiyonu sporcuyu misafir etmekten mutluluk duydugunu belirten Kaymakam Hakan Alkan "Gediz’de spor altyapisini güçlendirmek ve sporcu yetistirmek için çalismalarimiz devam ediyor. Gençlerimizin sporla ilgilenmeleri için kazanilan balkan sampiyonlugu çok önemli bir basari. Ben inaniyorum ki sporcumuz çok daha büyük basarilar elde etmek için mücadelesini sürdürecek. Elde edilen basaridan dolayi ögrenci sporcumuz Sila Ata’yi tebrik ediyor, Bursa’da yapilacak U20 Pist Milli Takim seçme yarismalarinda basarilar diliyorum" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile