Gediz Lisesi 5. Streetball Turnuvası Tamamlandı

Gediz Lisesi 5. Streetball Turnuvası Tamamlandı

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, 5. Gediz Lisesi Streetball (Sokak Basketbolu) turnuvası tamamlandı.

  Gediz Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammed Keskin , İlköğretim , ortaöğretim , yükseköğretim ve yetişkinler kategorilerinde olmak üzere beşinci kez düzenledikleri Streetball turnuvasına 15 takımın katıldığını söyledi .
Gediz Lisesi Spor Salonu önündeki sahada gerçekleştirilen turnuvaya İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ' nun takım kurarak katılıp destek verdiği için büyük memnuniyet duyduklarını belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammed Keskin , Yapılan eleme müsabakaları sonunda finale A grubundan All star ve Sarı Zeybek takımları , B grubundan Kim Bunlar ve Murat Dağı Doğa Sporları takımlarının yükseldiğini bildirdi .
Gediz Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammed Keskin , " Final müsabakaları sonunda İlköğretim Okullarından Game Over takımı birinci , Yetişkinler müsabakalarında ise All Star birinci , Kim Bunlar ikinci , Sarı Zeybek takımı da üçüncülük ödülü aldı . Murat Dağı Doğa Sporları takımı en centilmen takım seçildi . Gediz Kaymakamı Sayın İsmail Çorumluoğlu , Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammed Keskin , Basketbol Antrenörü Uğur Çabuk ve Gediz Lisesi Öğrencilerine teşekkür belgesi verildi . Sayıların efendiliğini Nusret Kılıçkıran ve Yasin Çağlar ' ın paylaştığı turnuvada , Ziraat Bankası , İş Bankası , Yapı Kredi Bankası İdarecilerine , Meslek Yüksekokulu , Endüstri Meslek Lisesi , Gediz Lisesi öğrencilerine , Öğretmen ve Esnaflara değişik ödüller verildi . Turnuvanın önümüzdeki yıl daha heyecanlı geçeceğine inanıyorum " dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile