Gediz Özel Gökkuşağı İlköğretim Okulu'ndan Yılsonu Gecesi

Gediz Özel Gökkuşağı İlköğretim Okulu'ndan Yılsonu Gecesi

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Özel Gökkuşağı İlköğretim Okulu tarafından yıl sonu mezuniyet gecesi düzenlendi.

  Okulun yıl boyu yaptığı etkinlikler ve sosyal aktivitelerden seçilen skeç , gösteri , şiir , halk müziği , halk oyunları , gitar armonisi ve müzikli gösterilerden oluşturulan muhteşem yıl sonu mezuniyet gecesi Belediye Kültür Merkezi ' nde gerçekleştirildi .
Mezuniyet gecesine İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu , Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu , Emniyet Müdürü Seyyid Kutup Özdem ve eşleri , Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy ve öğrenci yakınları ile bir çok davetli katıldı .
Gece programında , ana sınıfı öğrencilerin İngilizce konuşmaları ve İngilizce şarkı söylemeleri izleyenler üzerinde hayret uyandırırken , ikinci sınıfların söylediği Grup Manga şarkıları ile öğrencilerin gösterileri salondaki bir çok davetli tarafından ayakta alkışlandı ve şarkılara eşlik edildi .
Türk Halk Müziği ve Halk Oyunları gösterisi sunan diğer öğrencilerde büyük ilgi toplarken , gitar eşliğinde mezunlara ithaf edilerek söylenen şarkılar tüm salonu hüzünlendirdi .
Diğer taraftan yıl boyunca yapılan resimlerden oluşan resim sergisini de gezen davetliler miniklerin yaptığı resimlere hayran kaldılar .
Gece programının sonunda mezun olan 22 öğrenciye İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu tarafından mezuniyet plaketi verilirdi . Okul için yaptıkları güzel çalışmalarla katkıda bulunan Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeler ile Sınıf Annelerinin plaketlerini ise Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu verdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile