Gedizli Müezzinden Vefa Ziyareti

Gedizli Müezzinden Vefa Ziyareti

Kütahya’nin Gediz Ilçesinde Kadir Çirak Camiinde görevli müezzin Ali Osman Karakoyun görev yaptigi camiyi insa ettiren Kadir Çirak’in hayatta olan tek kizi Münevver Imren’i ziyaret ederek hayir duasini aldi.

Ramazan ayinda yasli insanlarin hayir dualarini almak da diger ibadetler kadar faziletli oldugunu belirten Müezzin Ali Osman Karakoyun 1985 yilinda hizmet vermeye baslayan Kadir Çirak Camisini yaptiran Merhum Kadir Çirak’in kizi 91 yasindaki Münevver Imren’i ziyaret etti.

Münevver Imren’i Gediz’de ki evinde ziyaret eden müezzinle bir süre sohbet eden yasli kadin, babasinin yaptirdigi camide görev yapan din adaminin ziyaretinden çok memnun kaldigini söyledi.



Müezzin Ali Osman Karakoyun cami ve camiyi yaptiran Kadir Çirak hakkinda kizindan bilgi aldi.

Konuyla ilgili bilgi veren Müezzin Ali Osman Karakoyun, “Ramazan ayi nedeniyle yasli insanlarimizin hayir dualarinda yer almak, onlarin gönüllerini almanin da diger ibadetler kadar önemli oldugunu düsünüyorum. Bu çerçevede görev yaptigim caminin yapilmasina vesile olan Merhum Kadir Çirak amcamizin kizi 91 yasindaki Münevver Imren’i evinde ziyaret ettim. Kendisiyle eski günlerini yad ettik. Babasi hakkinda bize bilgiler verdi. Kendisinin istek ve taleplerini dinledim. Münevver teyzemize saglikli ömürler diliyorum. Merhum Kadir Amcamiza rahmet diliyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile