Gedizli Sporcular Bulgaristan'da Destan Yazdilar

Gedizli Sporcular Bulgaristan'da Destan Yazdilar

Bulgaristan’da düzenlenen Kick boks Eurocup turnuvasinda Gedizli sporcular büyük basari elde ederek tarih yazdi.

WAKO (World Association Of Kick Boxing Organizations) Uluslararasi Kick Boks organizasyonlari içerisinde yer alan Top Ten Bulgaria Eurocup Sampiyonasinda müsabakaya davet edilen ve ülkemizi temsil eden sporcularin içinde Gedizli sporcularindan da olusan ekip ülkemizi Bulgaristan’in Plovdiv kentinde 21 ülke ve 804 sporcunun katildigi Top Ten Bulgaria Avrupa Kupasinda temsil ederek büyük bir basariya imza attilar.

Bu kapsamda uluslararasi 21 ülkenin katildigi sampiyonada, Gedizli sporculardan Aybars Ocak alt minik erkek müzikli form Avrupa birincisi, Selim Ocak büyük erkek point fighthing takim olarak Avrupa üçüncüsü, Muhammed Keskin veteran erkek point fighting 94 kiloda Avrupa ikincisi, Selim Ocak büyük erkek 89 kg kicklight Avrupa üçüncüsü, Nursen Ecren Keskin müzikli form minik bayan Avrupa birincisi, Muhammed Keskin veteran erkek +94 point fighting Avrupa ikincisi oldu.

Konuyla ilgili konusan Gediz Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, “Milli Takim ile birlikte gittigimiz sampiyonada Gediz ekibi olarak büyük bir basari elde ettik. Antrenörlerimizden Duygu Dograyan Ocak ve Gedizli hemserimiz Filiz Pektas hakemlik görevini en iyi sekilde yerine getirdiler. Insallah bundan sonraki süreçte daha büyük basarilar kazanmak için durmadan çalisacagiz.

Kaymakamimiz Hakan Alkan öncülügünde baslayan Halk Egitim Merkezi Kickboks Kurslari Gediz Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügünde devam ediyor. Yeni kayitlarimiz basladi” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile