Gelecegin Jimnastikçileri Tepebasi'nda Yetisiyor

Gelecegin Jimnastikçileri Tepebasi'nda Yetisiyor

Tepebasi Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde bulunan jimnastik salonu, çocuklarin yogun ilgisini görürken, salonda düzenlenen kursta ise uzman egitmenler tarafindan gelecegin jimnastikçileri yetistiriliyor.

Tepebasi Belediyesi tarafindan Sirintepe Mahallesi’nde hizmete kazandirilan Yunus Emre Spor Tesisleri bünyesinde hizmet veren jimnastik salonu, bu branstaki boslugu dolduruyor. Sagladigi pek çok fayda ile dikkat çeken jimnastigin, kentteki en ugrak noktasi haline gelmeyi basaran Yunus Emre Spor Tesisleri’nde, çocuklar saglik içinde spor yapiyor. Jimnastik, çocuklarin bedensel ve zihinsel gelisime katkisi, durus bozukluklarinin düzelmesi, sosyal faydalari ve bireylerin kendilerine güven kazanmasi gibi özellikleri ile dikkat çekiyor. Hizmete girdigi günden bu yana ilgi odagi haline gelen tam donanimli jimnastik salonunda, yeni dönem egitimleri kapsaminda 4-9 yas arasi 219 ögrenci spor yapiyor. Tepebasi Belediyesi yetkilileri, jimnastik salonunun 3 metre derinliginde trambolin, tirmanma halatlari ve halkalari, 3 metre derinliginde sünger havuzu, tramplen, 3 metre uzunlugunda 2 adet deri kaplamali denge aleti, ahsap jimnastik siralari ve merdivenleri, 5 katli atlama kasasi ve 20 adet amut bari gibi donatilari ve profesyonel egitmenleri ile Eskisehirli çocuklarin saglikli biçimde jimnastik yapabilmesi için egitim çalismalarina araliksiz olarak devam edilecegini bildirdi.

“Korona virüs önlemleri aksatilmiyor”

Kontenjanlarin sinirli tutuldugu egitimlerde, çalisma öncesi ve sonrasinda ates ölçümü yapiliyor. Ayrica spor malzemeleri ile soyunma odalari da her ders sonunda dezenfekte ediliyor. Kurslara katilan vatandaslarin HES uygulamasi kodu da kontrol ediliyor. Egitimlere katilan kursiyerler, saglikli bir ortamda spor yapmaktan dolayi memnuniyetini belirterek Tepebasi Belediyesi’ne tesekkürlerini iletiyor.

Kurslar hakkinda bilgi almak isteyen vatandaslar, 0 (222) 335 51 85 ve 0 (535) 490 82 71 numarali telefondan yetkililere ulasabiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile