Geleceğin Sanatçıları

Geleceğin Sanatçıları

Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi işbirliği, çocuklara yönelik yaz dönemi kursları ile devam ediyor.

İlköğretim çağındaki yaklaşık 600 çocuk, Değirmenönü, Gençlik, Türkan Saylan Kadın Toplum, Bayındır, Konuksever ve Çağlayan Kurs Merkezleri ile Aydın Kanza Kültür Sanat Merkezi'nde resim, heykel, halk oyunları, satranç ve İngilizce branşlarında konusunda uzman öğretmenlerinden eğitim alıyor.
Değirmenönü Kültür Merkezi'nde Mine Karakoç'tan resim, Bahar Çağlıcan'dan da heykel eğitimi alan çocuklarla biraraya gelen Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, kursiyer çocukların aileleri ile de görüştü. Resim kursuna devam eden çocukların resimlerini inceleyen Başkan Evcilmen, geleceğin heykeltraşlarının nasıl heykel yaptıklarını gözlemledi. Kursiyer çocukların performanslarının etkileyici olduğuna dikkat çeken Başkan Evcilmen, "Hem serbest zamanınızı en iyi şekilde değerlendirmiş oluyorsunuz hem de yetenekleriniz erken yaşta keşfediliyor. Sizler, geleceğin sanatçılarısınız" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile