Gelecegin Yazarlari Pazarlar'da Yetisiyor

Gelecegin Yazarlari Pazarlar'da Yetisiyor

Kütahya’nin Pazarlar ilçesinde Milli Egitim Müdürlügü’nün organize ettigi proje ile gelecegin yazarlari yetisiyor.

Milli Egitim Müdürlügünce gerçeklestirilen proje kapsaminda Pazarlar ilçesindeki ilkokullarinda okuyan ögrenciler hikayeler yaziyor. Her ögrencinin yazdigi hikayeler yil sonunda kitap haline getirilecegi bildirildi.

Ögretmenler ve rehberlik ögretmenleri tarafindan ögrencilere egitimler veriliyor. Verilen egitimlerde ögrencilere yazarlik konusunda nelere dikkat etmesi, konuyu nasil ele almasi ve hikayeleri sekillenmesinde dikkat edilmesi gerekenler gibi konularda egitimler veriliyor. Yil sonunda minik ögrencilerin yazdigi hikayeler ayri ayri bir kitapta toplanacak.

Bu konuda açiklama yapan Pazarlar Ilkokulu 3. Sinif ögrencisi Emine Afra Ayyildiz, “Yazmak gerçekten çok rahatlatiyor. Içimizden geçen duygulari yazi ile anlatmak bizlere ayri bir mutluluk veriyor. Ayrica yazdigimiz yazilarin bir kitapta toplanacak olmasi bizleri daha fazla heyecanlandiriyor. Ögretmenlerimiz bizlere her türlü egitimi verdikleri gibi bizlere destek oluyorlar. Tüm arkadaslarim adina ögretmenlerimize tesekkür ederim” dedi

Pazarlar’da daha önce de farkli projeler gerçeklestigini belirten Pazarlar Ilkokulu Müdürü Mehmet Yüksel, "Gelecegin yazarlari is basinda hikayelerini yazmaya basladilar. Yil sonunda her ögrencinin bir hikaye olacak. Milli Egitim Müdürlügünün organize ettigi “Gelecegin yazarlari yetisiyor” projesi ile okulumuzdaki ögrenciler hikayeler yaziyorlar. Ayrica Ögretmenlerimiz ve Rehberlik ögretmenlerimiz tarafindan ögrencilerimize yazarlik konusunda nelere dikkat etmesi, konuyu nasil ele almasi ve hikayeleri sekillenmesinde dikkat edilmesi gerekenler gibi konularda egitimler veriliyor. Projeye destek veren herkese tesekkür ederiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile