Geleneksel Dost Meclisinde Is Dünyasi Bir Araya Geldi

Geleneksel Dost Meclisinde Is Dünyasi Bir Araya Geldi

Düzce Müstakil Sanayici Is Adamlari Dernegi (MÜSIAD) üyeleri geleneksel dost meclisinde bir araya geldi.

MÜSIAD Düzce Subesi tarafindan gerçeklestirilen Dost Meclisi programi bu yil Gölyaka Kültür Park’ta yapildi. MÜSIAD Düzce Sube Baskani Vefa Pehlivan, yönetim kurulu üyeleri, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Tuncay Sahin, Saglik Müdürü Yasin Yilmaz, SGK Müdürü Necmi Köroglu, DESOB Baskani Mustafa Kayikçi katildi.

Vefa Pehlivan Dost Meclisi’nde yaptigi konusmada, “MÜSIAD olarak, Türkiye’de 89 noktada ve dünyada 95 ülkede 225 irtibat noktamizla beraber büyük bir aileyiz. Hep birlikte güçlü bir ticaret ve yatirim agi olusturmaktayiz. Sagladigimiz 2 milyon kisilik istihdam ile Türkiye ekonomisine ve milletimize faydali olmak için her gün daha fazla çalisan bizler bu degerli yapiyi, her bir üyemizle bu noktaya getirdik. Bu basariyi, kurum kültürümüz, bilgi birikimimiz ve teskilatimizdan aldigimiz güçle sagliyoruz. Genel Merkezimiz yurt içi ve yurt disi bölgelerinden edindigi bilgileri isleyerek, önemli bir veri tabani olusturmaktadir. Müstakil Sanayici Isadamlari Dernegi bunun sonucu olarak da is dünyasina, tüm riskleri, firsatlari ve güncel sorunlari ortaya koyan bir tablo sunmaktadir” dedi.



“Is dünyasi kadar topluma da destek saglamaya çalisiyoruz”

Pehlivan, MÜSIAD’in is dünyasina yaptigi çalismalar kadar toplum içinde çalismalara imza attigini belirterek; “Düzce Müstakil Sanayici Isadamlari Dernegi Is dünyasina oldugu kadar toplumun diger kesimleri için de örnek bir egitim, rehberlik, danismanlik merkezi haline gelen, uygulama ve çalismalarini profesyonel düsünce zeminine oturtan, entelektüel birikimini paylasima açan, kamu yararina dernek statüsüne sahip güçlü bir STK’dir. MÜSIAD olarak misyonumuz, ulusal ve uluslararasi düzeyde bagimsiz ve baglantisiz hareket eden bir isadamlari dernegi olarak, önceden belirlenen ilke ve degerleri paylasan üye sayisini artirmak, üyeleri arasindaki dayanismayi gelistirmek ve kendi içinde sagladigi bu birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemizin maddi ve manevi yönden gelismesine katkida bulunmaktir” diye konustu.



“Covid-19 ekonomileri çok etkiledi”

MÜSIAD Düzce Baskani Vefa Pehlivan, Covid-19 sürecini degerlendirerek “Covid-19 sebebi ile Dünyada her alanda bir degisim yasanmaktadir. Devletler tedbirlerini bu çerçevede almaktadir. Elbette is dünyasi da bu degisime kayitsiz kalamaz. Bizler AR-GE çalismalarimizin getirdigi, inavasyon yaklasimlarimizla, teknolojik dönüsümlere açik, gelisen kalite anlayisina yakin, liyakat ve nitelikli is gücü anlayisini benimseyerek is dünyamizda daima dinamik zinde ve basarili kalmaya çalismaktayiz. Bizler bu yeni süreçte de ülkemizin ve milletimizin menfaatlerini gözeterek birlik ve beraberlik duygusu içerisinde iyilesmeyi ve üretmeyi sürdürecegiz. Bizleri Müstakil Isadamlari Dernegi Düzce ailesi olarak bugün burada bir araya getiren bu duygu bundan 30 yil önce Müstakil Isadamlari Dernegi’nin kurulus temellerinde var olan dostluk, birlik, adanmislik ve kardeslik duygusudur. Tüm bu duygular içerisinde bugün bir araya gelen siz degerli dostlarima tesekkür ediyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan dost meclisine katilanlar, bir araya gelerek hem korona virüs sürecini, hem de son dönemde is dünyasinda yasanan gelismeleri degerlendirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile