Gelin Adaylari, Saçlarini Sahinbey Sosyal Tesisinde Yaptiriyor

Gelin Adaylari, Saçlarini Sahinbey Sosyal Tesisinde Yaptiriyor

Sahinbey Belediyesi’ne bagli Mimar Sinan Sosyal Tesisinde kuaförlük egitimi alan kursiyerler, maddi imkani olmayan gelin adaylarinin saçlarini yaparak dügüne hazirliyor.

Vatandas odakli hizmet anlayisi ile çalisan Sahinbey Belediyesi, sosyal tesislerde açtigi kurslarla vatandaslarin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Sahinbey Belediyesi’ne bagli Mimar Sinan Sosyal Tesisinde kuaförlük egitimi alan kursiyerler gelinlik giyen genç kizlarin en mutlu günlerinde onlarin gelin baslarini yaparak, mutluluklarina ortak oluyorlar.

“Baskanimiz her alanda yanimizda”

Mimar Sinan Sosyal Tesisinde gelin saçini yaptiran Sibel Alp, Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu’na verilen hizmetlerden dolayi tesekkür ederek, “Baskanimizdan Allah razi olsun. Her yerde bizlere her zaman destek oluyor. Bu zamanda evlenmek çok masrafli, saç yaptirmak da ciddi bir masraf. Mimar Sinan Sosyal Tesisinde saçlarimi ücretsiz yaptirdim ve çok da güzel oldu. Mahallemizin kizlari evlenecekleri zaman burada saçlarini yaptiriyorlar. Hocalarimiz ve bizlerin her zaman yaninda olan Baskanimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Esinin saçlarinin yapilmasini büyük bir heyecanla bekleyen Cuma Alp ise, “Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu göreve geldigi günden bu yana hiç görmedigimiz hizmetleri görüyoruz. Baskanimiz yeni evlenecek çiftlere çamasir makinasi ve çeyiz seti hediye ediyor. Esimin gelinlik saçi da Mimar Sinan Sosyal Tesisinde ücretsiz yapildi. Böyle bir tesis yaparak vatandasin hizmetine sundugu için Baskanimizdan Allah Razi olsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile