Gelin-damat, düğüne araç yerine tekne ile geldi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hayatlarını birleştiren Serkan-Seda Tok çifti, düğün salonuna araç konvoyu yerine tekne ile geldi. Davetlilerin araç kon

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hayatlarını birleştiren Serkan-Seda Tok çifti, düğün salonuna araç konvoyu yerine tekne ile geldi. Davetlilerin araç konvoyu ile bekledikleri gelin ve damadın tekne ile gelmesi herkesi şaşırttı.

Ereğli'de ilginç bir düğün konvoyu yaşandı. Serkan-Seda Tok çifti, birlikteliklerini resmileştirirken, düğün salonuna farklı bir yoldan geldi. Diğer gelin ve damatlar gibi davetlilerin araç ile bekledikleri Tok çifti, tekne konvoyu ile düğün salonuna gelerek davetlileri şaşırttı.

Tekne ile düğünün yapıldığı Polisevi'ne gelen çifte diğer tekneler de eşlik etti. Davul ve zurna eşliğinde tekneden inen çift, gelin odasına geldi. Damat Serkan Tok, kendisinin balıkçı olduğunu ve araç ile gelmek yerine tekne ile düğün salonuna geldiklerini, davetlilerin de çok şaşırdığını söyledi.

Tok, konuşmasında, "Eşim Seda ile birlikte düğün ile ilgili konuşurken, düğün konvoyunu farklı bir şekilde yapmaya karar verdik. Mesleğim balıçılık olduğundan ve düğün yerinin de denize sıfır olan Polisevi'nde yapmamızdan dolayı salona tekne ile gelmeye karar verdik. Herkes bizi araç ile beklerken biz onları şaşırtarak tekne ile geldik. Güzel bir organizasyon oldu. Arkadaşlarım da kendi balıkçı tekneleri ile bize eşlik ederek konvoy oluşturdular. Herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Gelin Seda Tok ise davetlilere unutamayacakları bir düğün organizasyonu gerçekleştirdiklerini ve herkesin şaşırdığını ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile