Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren 'Halk Günü'nde Vatandaslari Dinledi

Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren 'Halk Günü'nde Vatandaslari Dinledi

Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren, katilimci ve seffaf belediyecilik anlayisi çerçevesinde gerçeklestirilen ‘Halk Günü’ programinda kendisiyle görüsmek isteyen vatandaslarla, Gemlik Belediyesi Sosyal Yasam Merkezi’nde bir araya geldi.

Yerel seçim sonrasi yapilan Halk Günü, halkin istek, öneri ve sikâyetlerini Baskan Sükrü Deviren’e dogrudan iletilmesine imkan sagliyor. Baskan Deviren, bu bulusmalar çerçevesinde vatandaslari Gemlik Belediyesi Sosyal Yasam Merkezi’nde misafir etti. Halk günlerinin belirli periyotlarla devam edecegi ifade edildi.

Görüsmeye gelen vatandaslar, Baskan Sükrü Deviren’e göreve geldigi günden bugüne gerçeklestirilen çalismalar ve sürekli halkla iç içe oldugu için tesekkürlerini ileterek, istek ve beklentilerini paylasti. Ziyaretler sirasinda vatandaslarin talepleri not alindi. Vatandaslarin sorunlariyla yakindan ilgilenen Baskan Sükrü Deviren, ilgili müdürlüklere talimatlar vererek çözüm noktasinda gerekli yönlendirmeleri yapti. Baskan Sükrü Deviren’in yüz yüze gerçeklestirdigi görüsmeler boyunca vatandaslarin ilettigi talepler, özel kalem müdürlügü ve beyaz masa personelleri tarafindan not alindi.

Vatandaslarin istek ve sikâyetlerini dogrudan Baskan Sükrü Deviren’e iletebilmeleri için yapilan ‘Halk Günü’ belli araliklarla tekrarlanacak. Vatandaslar ayrica diledikleri zaman, talep ve sikâyetlerini 444 16 05 numarali santralden veya 0531 680 55 50 numarasi ile WhatsApp üzerinden iletebilecekler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile