Gemlik Gida Organize Sanayi Bölgesi Için Ilk Adim

Gemlik Gida Organize Sanayi Bölgesi Için Ilk Adim

Gemlik Gida Ihtisas Organize Sanayi Bölgesi Kurma ve Yasatma Dernegi için ilk imzalar Ticaret ve Sanayi Odasi’nda atildi.

Gemlik Kaymakami Hasan Göç ile birlikte bir araya gelen Gemlik Belediye Baskani Ugur Sertaslan, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Pasa Agdemir, Ticaret Borsasi Baskani Özden Çakir ile odalarin meclis baskanlari ve genel sekreterleri ile yöneticilerin de katildigi imza töreni Ticaret ve Sanayi odasi meclis salonunda yapildi.

Toplantida konusan Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Pasa Agdemir, "Uzun yillardir ilçemizde eksikligi hissededilen ve son dönemde de kurulmasi için girisimlerde bulunulan Gida Organize sanayi bölgesi için ilk imzalari atmaktan onur duyuyoruz, bölgemize ve üreticimize hayirli olmasini diliyoruz" dedi.

Gemlik Ticaret Borsasi Baskani Özden Çakir da, "Borsa olarak yapilamasi gereken ne varsa elimizden geleni yapiyoruz. Üreticimizin ürününün hak ettigi degere kavusmasi ve bunun için gerekli tüm altyapinin bir önce olusturulmasi için herkes gibi bizlerde üzerimize düsen ne varsa yapacagiz" dedi.

Gemlik Belediye baskani Ugur Sertaslan da, "Her seyden önce bu islere kendini adamis bir kaymakamimiz var. Bu konularda oldukça tecrübeli. Sag olsun bizlere bu konuda mihmandarlik yaparak önümüzde yürüyor. Bu ise inanan güzel bir ekip var. Umuyorum ki en iyisi en güzel sekilde yapilacak ve Zeytinin Baskenti Gemlik’imiz en kisa sürede Gida Organize Sanayi Bölgesine kavusacak" dedi.

Gemlik Kaymakami Hasan Göç yaptigi degerlendirmede, "Daha önce görev yaptigim Tarsus basta olmak üzere iki ilçede Organize sanayi bölgelerinin kurulmasi için çalismalar yaptik. Arkadaslarimiz oldukça basarili islere imza attilar. Burada da bu is için heyecanli bir ekip görüyorum. Insallah en kisa sürede gerekli olan çalismalar yapilir ve temelini de en kisa süre de atariz" dedi.

Konusmalarin ardindan hazirlanan Gemlik Gida Ihtisas Organize Sanayi Bölgesi Kurma ve Yasatma Dernegi’nin tüzügüne, Belediye Baskani Ugur Sertaslan, GTSO Baskani Pasa Agdemir, Borsa baskani Özden Çakir, GTSO Meclis Baskani Hasan Yildirim, GTSO Baskan vekili Semih Askin, Borsa Meclis Baskani Mustafa Dogan, Borsa yönetim kurulu üyesi Salih Erdinç Ersan ile Gemtar Baskani Ilhan Demiröz imza attilar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile