Gemlik Kaymakamı Çelik Vatandaşlara Sağduyu Çağrısında Bulundu

Gemlik Kaymakamı Çelik Vatandaşlara Sağduyu Çağrısında Bulundu

Tutuklu ve Hükümlü Aileleri Hukuk Dayanışma Dernekleri Federasyonu (TUHAD-FED)`nun BDP ve Demokratik Toplum Kongresi desteği ile Gemlik`te yapılması planlanan yürüyüş sebebiyle Gemlik Kaymakamlığı vatandaşa sağduyusunda bulundu.


Gemlik Kaymakamı Bilal Çelik başkanlığında siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek; son zamanlarda Gemlik’le ilgili yazılı ve görsel medyada çıkan haberler konusunda vatandaşları sağduyuya davet etti. Vatandaşların herhangi bir provokasyona kapılmamaları gerektiğini belirten Kaymakam Çelik, valilik ve kaymakamlık olarak güvenlik tedbirlerinin alındığını belirtti.

Çelik başkanlığında yapılan güvenlik toplantısına İlçe Emniyet Müdürü Kenan Kerdige, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Akıllı, Belediye Başkanı Refik Yılmaz siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Emniyet güçleri ilçe giriş ve çıkışlarda kontrolleri artırdı. Kimlik sorgulaması ve mahkemeden alınan arama kararının da pazartesi gününe kadar süreceği belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile