Gemlik'te 30 Agustos Coskusu

Gemlik'te 30 Agustos Coskusu

Türk milletinin bagimsizlik ruhunu tüm dünyaya gösterdigi dirilis günü 30 Agustos Zafer Bayrami, Gemlik’te coskulu anlara sahne oldu.

Dis Hastanesi önünde bir araya gelen binlerce Gemlikli Zafer Korteji’nde marslar söyleyerek yürüdü. Bayram coskusu, Gemlik Belediyesi tarafindan Iskele Meydani’nda gerçeklestirilen Efsane 90’lar konseri ile zirveye tasindi. 90’li yillarin ünlü sanatçilari, döneme damga vuran sarkilarini Gemlikliler ile birlikte söylediler.

Konser sonrasi sahneye gelerek Gemliklilerin Zafer Bayrami’ni kutlayan Belediye Baskani Sükrü Deviren, "30 Agustos Zafer Bayramimizi coskuyla kutluyoruz. Sabah gerçeklestirdigimiz tören programlari ve yürüyüsümüzün ardindan 30 Agustos Zafer Bayrami coskumuzu, Iskele Meydani’nda gerçeklesen Efsane 90’lar konseriyle sürdürdük. 102 yildir tasidigimiz milli mücadele ruhunun asla sönmeyecegini gösteren bu cosku, artarak devam edecek. Bu essiz konserle bizlere müthis bir müzik söleni yasatan Efsane 90’lar kadrosuna, Hazal’a, Sahsenem’e, Seçil’e, Zafer Peker’e, Murat Makar’a ve coskumuza ortak olan hemsehrilerime gönülden tesekkür ediyorum. Bu zafer hepimizin, 30 Agustos Zafer Bayramimiz kutlu olsun!" seklinde konustu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile