Gemlik'te Anaokuluna Ögrencileri Saglik Hizmetleri Hakkinda Bilgilendirildi

Gemlik'te Anaokuluna Ögrencileri Saglik Hizmetleri Hakkinda Bilgilendirildi

Gemlik Belediyesi Saglik Isleri Müdürlügü ekipleri, ilçemizde faaliyet gösteren bir anaokulunu ziyaret ederek minik ögrencilere temel saglik hizmetleri hakkinda bilgi verdi.

Ilçede uzun yillardir ihtiyaç duyulan Engelsiz Taksi, Hasta Nakil Ambulansi ve Evde Yasli Bakimi gibi hizmetleri bir bir yerine getiren Gemlik Belediyesi, çalismalarini yediden yetmise tüm Gemlikliler ile paylasiyor. Saglik Isleri Müdürlügü ekipleri son olarak minik ögrenciler ile bir araya gelerek hasta nakil ambulansini tanitti, ögrencilere temel saglik hizmetleri hakkinda bilgi verdiler.

Hasta nakil ambulansini ögrenciler ile bulusturan ekipler, miniklere meyve suyu da ikram ettiler. Gemlik Belediyesi’nde acil tip teknisyeni ve paramedik olarak görev yapan personel, çocuklara araci tanitirken hatira fotografi da çekildiler.

Gemlik Belediyesi tarafindan tüm Gemliklilere ücretsiz sunulan Hasta Nakil Ambulansi hizmetinden Ortopedi ameliyati olan, kemoterapi ve radyoterapi alan yataga bagimli diyaliz servisi ile nakil olamayacak tam ve kismi felç geçiren kisiler öncelikli olarak faydalanabiliyor. Ilgili yönetmelik geregi mavi seritli olan ve rutin hizmetlerde kullanilan ambulansta acil durumlara müdahale etmek amaciyla elektrosok gibi ekipmanlar da bulunuyor.

Gemlik Belediyesi olarak sosyal dayanisma ve yardimlasmayi her zaman ön planda tuttuklarini söyleyen Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, Gemliklilerin ihtiyaç duyduklari her an saglik hizmetlerini almalarina yardimci olduklarini söyledi.



Baskan Sertaslan söyle konustu: “Saglik Isleri Müdürlügümüz ve Sosyal Yardim Isleri Müdürlügümüz bünyesinde temel saglik hizmeti almaya devam eden ya da bedensel engeli nedeniyle ulasimda problem yasayan hemserilerimiz için önemli çalismalara imza attik. Engelsiz Taksi’de ulasimdaki engelleri ortadan kaldirdik. Hasta Nakil Ambulansimizda ise saglik durumu nedeniyle gitmesi gereken saglik kurulusuna ulasmakta zorlanan hemserilerimizi ücretsiz olarak gidecekleri kurulusa götürüyor ve tekrar evlerine getiriyoruz. Hizmetimizden yararlanmak isteyenlerin en geç bir gün önce belediyemizi arayarak randevu almalari yeterli. Gemlik Belediyesi olarak hemsehrilerimizin ihtiyaç duydugu her alanda yanlarinda olmaya devam edecegiz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile