Gemlik'te Halk Günleri Devam Ediyor

Gemlik'te Halk Günleri Devam Ediyor

Halk günlerinin ikincisini gerçeklestiren Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren, belirli periyotlarla bu bulusmalari gerçeklestireceklerini söyledi.

Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde yapilan halk günlerine vatandaslar yogun ilgi gösterirken, Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren’e, Baskan Yardimcilari Arzu Karatas ve Durmus Uslu ile daire müdürleri de eslik etti. Vatandaslarin istek ve önerileri ilgili müdürlükler tarafindan yakindan takip edilmek üzere not alindi.

Görüsmeye gelen vatandaslar, Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren’e halkla olan yakin diyalogundan dolayi tesekkür ederken, bugüne kadarki özverili çalismalarindan dolayi da tesekkür etti. Gemlik Belediyesi’nin sosyal demokrat belediyecilik anlayisinin geregini yaptigini ifade eden Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren, vatandaslari dikkatle dinleyerek ilgili müdürlüklere sorunlarin çözümü için talimat verdi. Halk günlerinin belirli periyotlara devam edecegini de vurgulayan Baskan Deviren, Vatandaslarin ayrica diledikleri zaman, talep ve sikâyetlerini 444 16 05 numarali santralden veya 0531 680 55 50 numarasi ile WhatsApp üzerinden iletebilecegini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile