Gemlik'te Ihtiyaç Sahipleri Unutulmadi

Gemlik'te Ihtiyaç Sahipleri Unutulmadi

Gemlik Belediyesi, duyarli Gemlik halkinin kurban ve adak bagislariyla önemli bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçirdi. Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren ve Sosyal Islerden Sorumlu Belediye Meclis Üyesi Tolga Sarisen’in önderliginde yürütülen projede, katli otopark altindaki Sosyal Isler Müdürlügü alaninda 13 metrekarelik modern bir buzhane kuruldu.

Projede, hayirsever vatandaslarin bagisladigi kurbanlar ve adaklar, hijyenik sartlar altinda islenerek kiyma ve kusbasi olarak vakumlanmakta ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulastirilmaktadir. Duyarli Gemlik halkinin katkilariyla, hem israfin önüne geçilmekte hem de ihtiyaç sahiplerinin yüzü gülmektedir.

Gemlik Belediye Meclis Üyesi Tolga Sarisen; “Gemlik Belediyesi olarak, bu anlamli projede basta baskanimiz Sükrü Deviren’e, emegi geçen Gemlik Belediyesi Sosyal Isler Müdürlügü personeline ve desteklerini esirgemeyen halkimiza tesekkür ederiz. Projemizin, yardimlasma ve dayanisma duygularini güçlendirmesini temenni ediyoruz.” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile