Gemlik'te Ugur Böcekleri, 'Çagdas Egitim' Ile Gelisecek

Gemlik'te Ugur Böcekleri, 'Çagdas Egitim' Ile Gelisecek

Gemlik Belediyesi bünyesinde bulunan kres ve gündüz bakim evindeki egitim kalitesinin arttirilmasi, gelistirilmesi, egitim programina ve personel egitime katki sunulmasi için Çagdas Egitim Kooperatifiyle protokol yapildi.

Egitim isbirligi protokolü, Çagdas Egitim Kooperatifi Bursa Subesi Yönetim Kurulu Baskani Prof. Dr. Müfit Parlak ve Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan tarafindan baskanlik makaminda imzalandi.

“Baskan Sertaslan, “Kooperatifimize destegi için tesekkür ediyorum”

Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, Çagdas Egitim Kooperatifinin egitim ve ögretimde Türkiye genelinde önde gelen kooperatiflerden oldugunu, kuruldugu günden bu yana özellikle kirsalda yasayan ve kötü ekonomik duruma sahip kiz çocuklarina verdigi destegin takdirle karsilandigini ifade ederek, “Seçim vaatlerimizden biri olan Ugur Böcekleri kresimizi göreve gelir gelmez çok kisa bir sürede hizmete açtik. Kresimizde su anda 78 çocugumuz egitim görüyor. Çagdas Egitim Kooperatifimizin egitime sundugu katkilar ve tecrübesini bizlere aktarmasi bizim için mutluluk vericidir. Yaptigimiz bu prokotol ile birlikte; Ugur Böcekleri kresimizin hizmet kalitesinin arttirilmasi amaciyla ihtiyaç duyulacak destegi, okulumuzun iyilestirilmesi, egitim ögretim programlarimizin zenginlestirilmesi gibi destekler alacagiz. Kooperatifimize destegi için tesekkür ediyorum” dedi.

“Bursa’da tek”

Kresin yaptigi hizmetler açisindan ilçe belediyeleri arasinda Bursa’da tek oldugunu belirten Baskan Sertaslan, kresin asil amacinin asgari ücretlere çalisan annelerin is hayatindan kopmamasi için destek vermek oldugunu vurguladi. Piyasa fiyatlarinin yarisindan az bir miktara çok sayida ögrenciye hizmet verdiklerini de belirtirken, hizmet kalitesini arttirmak için her zaman çaba gösterdiklerini de sözlerine ekledi.

Çagdas Egitim Kooperatifi Bursa Sube Baskani Prof. Dr Müfit Parlak ise, Gemlik Belediyesi ve Çagdas Egitim Koopertifi tarafindan imzalanan protokolün iki kurum içinde bilgi ve tecrübe paylasimi açisindan çok önemli oldugunu belirtti.

Konusmalarin ardindan Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan ve Çagdas Egitim Kooperatifi Baskani Prof. Dr. Müfit Parlak tarafindan protokol imzalandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile