Genç Baskandan Milletvekili Gider'e Ziyaret

Genç Baskandan Milletvekili Gider'e Ziyaret

Çanakkale’nin Yenice ilçesine bagli Kalkim beldesinin Belediye Baskani Zeynep Çelik, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’i ziyaret etti. Belde ile ilgili konularin görüsüldügü ziyaret sonrasi açiklama yapan Baskan Çelik, “Gider’i sadece Milletvekili olarak degil, Çanakkale’nin tanidigi haliyle ‘Ayhan Abi’ olarak taniyor ve seviyoruz. Ben Belediye Baskani olarak kendisiyle yakin çalisma istegimi belirttim, kendisi de Kalkim’in her türlü sikintisinda yanimizda olacagini söyledi” dedi.

’Kalkim’in yararina olacak islerin destekçisi olacagiz’

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Kalkim’in yeni Belediye Baskani Zeynep Çelik’i konuk etti. Kalkim’la ilgili konularin görüsüldügü ziyarette Ayhan Gider, Çanakkale’nin her bir beldesinin oldugu gibi Kalkim’in da kendileri için çok kiymetli oldugunu ifade ederek, “Yogun bir seçim telasini geride biraktik. Her zaman, ‘En dogru hakem millettir’ dedik ve halkimizin verdigi kararlari saygi ile karsiladik. Bu anlamda, yeni görevinizde sizlere basarilar diliyorum. Çanakkale’nin her bir noktasi bizler için kiymetli. Bugüne dek gerek memuriyet döneminde gerek milletvekilligi döneminde Kalkimli hemsehrilerimizin refahini artiracak çok sayida yatirima imza attik. Kalkimli hemsehrilerimiz, dün ne kadar kiymetliyse bugün de yarin da bizler için kiymetli olmaya devam edecek. Kalkim’a yönelik söz verdigimiz projelerimiz, uygun bir takvimle yapilmaya devam edecek. Bu süreçte ne kadar uyumlu olursak, Kalkim da o kadar çok kazanacaktir. Kalkim’in zararina olacak islere ne kadar karsiysak, Kalkim yarina olacak tüm islerin de o kadar yaninda olacagiz. Bu vesileyle hem nazik ziyaretiniz için tesekkür ediyor hem de görevinizde basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

"Ziyaretimizden memnun ayriliyoruz"

Kalkim Belediye Baskani Zeynep Çelik, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’in Çanakkale sevdasina sahit olduklarini dile getirerek, “Sayin milletvekilimizle, Kalkim özelinde fikir alisverisi yaptik. Bizler Ayhan Gider’i sadece Milletvekili olarak degil, Çanakkale’nin tanidigi haliyle ‘Ayhan Abi’ olarak taniyor ve seviyoruz. Bu haliyle de onun Çanakkale’de yasayan herkesin sorunuyla siyasi görüsüne bakmaksizin ilgileneceginden eminiz. Onun için ben Belediye Baskani olarak kendisiyle yakin çalisma istegimi belirttim. Kendisi de bu talebimizin gayet dogal ve hakli bir talep oldugunu söyleyerek Kalkim’in her türlü sikintisinda yanimizda olacagina belirtti.

Ziyaretimizden memnun ayriliyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile