Genç Gazetecilerin Mutlu Günü

Genç Gazetecilerin Mutlu Günü

Mersin'de günlük yerel yayın hayatını sürdüren İmece Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abidin Yağmur, Anadolu Gazetesi Sayfa Sekreteri Esra Şasi ile hayatını birleştirdi.

Mersin 33 Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğün töreninde, sevenleri de genç çifti yalnız bırakmazken, Yağmur çiftinin nikahını Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise İmece Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve aynı zamanda Merkez Mersin Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan Nazmi Akdağ ile Duygu Kılıç üstlendi.
Fazıl Türk, genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, düğün törenine katılan davetlilerse taktıkları takılarla genç çiftin kurmuş olduğu yuvaya küçük de olsa katkıda bulundu. Orkestranın seslendirmiş olduğu birbirinden hareketli parçalara davetliler kimi zaman omuz omuza çektikleri halayları, kimi zaman da duygu dolu danslarının yanı sıra kıvrak danslarıyla da eşlik etti. Gece geç saatlere kadar süren düğünde konuklar gönüllerince eğlenerek, Esra ve Abidin Yağmur çiftinin mutluluğunu paylaştı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile