Genç Girişimcilerden Kayso‘ya Ziyaret

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, Genç girişimcilerin iş dünyasına katkılarını önemsediklerini belirterek, “Genç arkadaşlarımızın katkısının arttıkça iş dünyasının genişleyeceğine ve başarısının artacağına eminiz” dedi.

Kayseri İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sami Boydak ve kurul üyelerinden oluşan bir heyet, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, genç girişimcilere 2010 yılında göstermiş oldukları performanstan dolayı teşekkür etti.

Genç girişimcilerin iş dünyasına katkılarını çok önemsediklerinin altını çizen Başkan Boydak, “Genç arkadaşlarımızın katkısının arttıkça iş dünyasının genişleyeceğine ve başarısının artacağına eminiz. Arkadaşlarımız yoğun bir faaliyet dönemi geçirdi. 2011 yılı içinde bir faaliyet planı çıkarmışlar, bizde bu planı onaylıyoruz. 2011 yılında da kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

İl genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sami Boydak ise, “Başkanımız Mustafa Boydak Bey’in 2010 yılında yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ediyor, 2011 yılında da yine kendilerinin destekleri ile başarılı bir yıl geçirmeyi umuyor, tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile