Genç HÜRSİAD’lılar: Zirve İle Her Türlü İşbirliğine Açık ve Hazırız

Genç HÜRSİAD’lılar: Zirve İle Her Türlü İşbirliğine Açık ve Hazırız

Genç Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Burak Uğur, Gaziantep Zirve Üniversitesi ile her türlü işbirliğine açık ve hazır olduklarını söyledi.

Burak Uğur, Yönetim Kurulu üyeleriyle Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Uğur, kentte eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel yaşama da önemli katkılar sunmaya aday olan üniversite ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

Dernek olarak üniversitelerin kentlerde eğitimin yanında, kültür ve sosyal yapıya sağladıkları katkıların bilinci içerisinde olduklarını anlatan Uğur, “Bu sebeple, kentimize üniversitelerin bizleri önemli noktalara taşıyacağına inanıyoruz. Biz her türlü işbirliğine açık ve hazırız. Dernek olarak her zaman üniversite-sanayi işbirliğinin önemine inanarak çalıştık. Bu anlamda hem gençlerimizin eğitimine, hem de sanayimizin ve kentimizin gelişimine katkı koymak adına üniversite ile birlikte her zaman ortak projeler üretmek istiyoruz.” diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa ise üniversite olarak ekonomi ve ticarette marka olan Gaziantep’i bilim alanında da marka yapma düşüncesinde olduklarını belirtti.

Kısa, üniversitede şuanda 47 ülkeden 230 öğrencinin bulunduğunu, her yıl bu sayıyı arttırmayı hedeflediklerinin altını çizdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile