Genç Kadin Benzin Dökerek Evi Yakmak Istedi, Polise Söyledikleri Soke Etti

Genç Kadin Benzin Dökerek Evi Yakmak Istedi, Polise Söyledikleri Soke Etti

Antalya’da bir kadin benzin dökerek içerisinde annesi ve oglunun da bulundugu evi yakmak istedi. Psikolojik sorunlari oldugu iddia edilen kadin, ekiplerce ikna edilip ambulansa götürülürken yaninda bulunan polis memuruna, "Su silahi çek önümden. 7,65 hastasiyim ben, aldim mi sikiveririm" dedi.

Olay, dün gece 23.30 siralarinda Konyaalti ilçesi Altinkum Mahallesi 459 Sokak üzerinde bulunan bir apartmanin birinci katinda meydana geldi. Psikolojik sorunlari oldugu ileri sürülen D.A. (32), annesi ve 13 yasindaki oglunun oldugu sirada ikametin içerisine benzin dökerek evi yakmak istedi. Annesi ve komsularinin 112 Acil Çagri Merkezine ihbari sonrasi olay yerine çok sayida polis, saglik, ve itfaiye ekibi sevk edildi.

"7,65 hastasiyim, aldim mi sikarim"

Olay yerine gelen polis ekiplerinin görüsmesinin ardindan ikna edilen D.A., ikametten çikartilarak hastaneye götürülmek üzere ambulansa alindi. Polis ekipleri ile birlikte ikametten çikan D.A. bu sirada yaninda bulunan polis memuruna, "Bak su silahi önüme koyup durma. 7,65 hastasiyim ben, çek su silahi önümden. Aldim mi sikarim bak" dedi.

D.A. olay yerinde bulunan ambulansla hastaneye götürülerken, annesi ve oglu ise ifadeleri alinmak üzere polis merkezine götürüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile