Genç Kadin Her Diktigi Agaca Bir Hatira Birakiyor

Genç Kadin Her Diktigi Agaca Bir Hatira Birakiyor

Hatay’da "Orman Benim" kampanyasi çerçevesinde agaç dikimi gerçeklestirdi. Fidan dikimine katilan ve her diktigi agaca hatira birakan Seyma Ayse Kaya, proje çerçevesinde diktigi agaca hatira olarak bilekligini birakti.

Türkiye genelinde orman yanginlarinin önlenmesi ve yangin sayilarinin azaltilmasi amaciyla düzenlenen "Orman Benim" kampanyasi çerçevesinde vatandaslar, Hatay’in Arsuz ilçesinde Karahüseyinli mevkisinde bir araya geldiler. Proje kapsaminda toplanan katilimcilar, burada çöp topladi, yangina yol açabilecek çalilari budadi. Vatandaslar, gelecek nesillere nefes olacak fidanlari toprakla bulusturdu.

Gerçeklestirilen fidan dikimine katilan ve her diktigi fidana bir hatira birakan Seyma Ayse Kaya (28), "Orman Genel Müdürlügü tarafindan yapilan Orman Benim projesi kapsaminda, Karahüseyinli bölgesine fidan dikimi gerçeklestirdik. Ben kendim her diktigim fidana kendimden bir hatira birakmayi çok seviyorum bugün de dikmis oldugumuz fidana kendimden bir hatira olarak bilekligimi biraktim" ifadelerine yer verdi.

"Orman Benim" adli proje kapsaminda düzenlenen etkinlige Iskenderun Kaymakami Murat Sefa Demir Yürek, Belen Kaymakami Mahmut Sami Yilmaz, Iskenderun Belediye Baskani Mehmet Dönmez, Iskenderun Orman Isletme Müdürü Abubekir Yaylagül ve ögrenciler katilim sagladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile