Genç kız düğününe 1 ay kala kayıplara karıştı

Antakya'da sağlık ocağına dişine dolgu yaptırmak amacıyla giden 20 yaşındaki Burcu Öncü'den haber alamayan ailesi endişe içinde bekliyor.

29 T

Antakya'da sağlık ocağına dişine dolgu yaptırmak amacıyla giden 20 yaşındaki Burcu Öncü'den haber alamayan ailesi endişe içinde bekliyor.

29 Temmuz günü sabah saatlerinde Antakya'daki evinden 2 Nolu Sağlık Ocağına diş ağrısı şikayeti ilee giden Burcu Öncü'den bir daha haber alamayan ailesi güvenlik güçlerine haber verdi.

Kız kardeşinin evden kaçabileceği şüphesini akıllarından bile geçirmediklerini söyleyen abi Hüseyin Öncü, "Evden kaçtı mı diye bir düşünce aklımıza gelmedi. Burcu'nun herhangi bir aile sorunu yok. Kendisinin istediği ve bizlerin onay verdiği bir nişanlılık süresi yaşıyordu. Ve Ramazan Bayramının ardından yapacağı düğününe hazırlanıyordu. Mutlu bir aile yaşamı ve mutlu bir evlilik hazırlığında iken bir anda ortadan kaybolmasına anlam veremiyoruz. Gidebileceğini düşündüğümüz tüm akrabalarımızı aradık ama sonuç çıkmadı. Hayatından endişe ediyoruz" dedi.

Yaklaşık 1.5 yıldır nişanlı olduklarını belirten Mahmut Bayraktar ise "Düğünümüze yalnızca 1 ay kaldı. Çeyiz hazırlıklarımızı güle oynaya yapıyorduk. Aramızda hiç sorun yoktu. Mutluydu. Sağlık ocağına gitmek için evden çıktıktan sonra haber alamadık. Telefonu hep kapalı. Hayatından endişe ediyoruz. Başına kötü bir şey gelmesinden korkuyoruz." şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile