Genç kıza iki aydır ulaşılamıyor

Genç kıza iki aydır ulaşılamıyor

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, işe girdiğini söyledikten sonra ailesinin birahanede çalıştığını öğrendiği 16 yaşındaki A.A., iki ay önce kayıplara karıştı

A.A.'yı bulmak için çalmadık kapı bırakmayan ağabeyi Ü.A., kız kardeşini, çalıştığı birahanenin sahibi G.Y.'nin evlilik vaadiyle kandırdığını ileri sürdü. G.Y.'nin ise genç kızın kendi yanında olmadığını belirtip, üzerlerine gelmeleri halinde, bulduğu yerde A.A.'nın yüzüne kezzap atacağını söylerek tehditler savurduğunu iddia etti.Anne ve babasının boşanmasının ardından A.A.'nın hayatındaki olumsuzluklar da başladı. Annesi H.V. ve kardeşleriyle yaşamaya başlayan A.A., geçen yıl lise birinci sınıftayken okulu terk etti. Eğitimini yarım bırakan A.A., kuförde çırak olarak çalışmaya başladı. Kuaförde çalıştığı sırada ailesinin ifadesine göre, A.A.'nın, evli ve bir çocuğu bulunan G.Y. ile tanışmasıyla hayatındaki ikinci dönüm noktası da başladı. G.Y.'nin işlettiği birahanede çalışmaya başlayan A.A., ailesini ise internet kafede iş bulduğunu söylerek kandırdı. A.A.'nın yalanı, kendisini birahaneye girerken gören aile dostlarının annesi, H.V.'yi uyarmasıyla ortaya çıktı. Annesinin işten aldığı A.A., iki ay önce kayıplara karıştı.

KEZZAP TEHDİDİ

A.A.'yı bulmak için yollara düşen ağabeyi Ü.A. ve annesi H.V.'nin, çalmadığı kapı kalmadı. Tüm çabalarından bir sonuç alamayan Ü.A. savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ü.A., kız kardeşini evlilik vaadiyle kandırdığını ileri sürdüğü, çalıştığı birahanenin sahibi G.Y.'nin genç kızın kendi yanında olmadığını; üzerine gelmeleri halinde bulduğu yerde yüzüne kezzap atacağını söylediğini iddia etti.Kardeşinin hayatından endişe ettiklerini söyleyen Ü.A., "Hiçbir haber alamıyoruz. Evli ve bir çocuğu bulunan bir insan nasıl olur da 16 yaşındaki bir çocuğu kandırır. Kardeşimi aramadığımız sokak kalmadı. Bizler polisten yardım bekliyoruz" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile