Genç Makiad Yönetimi, Naksan’ı Ziyaret Etti

Genç Makiad Yönetimi, Naksan’ı Ziyaret Etti

Malatya Aktif İş Adamları Derneği’nin alt komisyonlarından olan Genç MAKİAD yönetimi, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nakıboğlu’nu ziyaret etti.


Naksan Holding protokol binasında gerçekleşen ziyarete Genç MAKİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karabekmez ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaretten dolayı Genç MAKİAD yönetimine teşekkür eden Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nakıboğlu, ticaretin karının işin ayrıntılarında olduğunu dile getirdi ve genç iş adamlarına işine tam hakim olmasını tavsiye etti.

MAKİAD üyelerine Naksan Holding hakkında bilgi veren Nakıboğlu, 1979 yılında Naksan’ın ilk temellerinin atıldığını belirterek, “Şu anda üretim ve ürün çeşitliliği konusunda dünyanın en büyük plastik fabrikasıyız. Naksan Plastik olarak günlük 850 ton üretim kapasitesine sahibiz. Plastikte dünya lideri olmamızdaki en büyük etken teknoloji yakından takip ederek, işimizin başında olmamızdır. İşini seversen, takip edersen her sektörde başarılı olursun” dedi.

Genç MAKİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karabekmez ise dernek olarak daha iyi hizmet verebilmek için Türkiye’nin farklı kentlerindeki yatırımcılarla sürekli fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Karabekmez, “Biz Malatyalı iş adamları, ticaret yapmak istiyorsak il il, ülke ülke gidip oraları görüp yatırım fizibilitesi yapmamız gerek” dedi.

Komşu iki kent arasında ticaretin de aynı oranda artması gerektiğinin altını çizen Karabekmez, bunun da iki şehirdeki işadamlarının diyaloglarını artırmasıyla gerçekleşeceğini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile