Genç Moda Ve Tasarimcilara Destek

Genç Moda Ve Tasarimcilara Destek

Türk modasini dünya platformlarina tasimak, genç moda tasarimcilarina destek olmak ve ülkemiz gençliginin üretkenligini arttirmak konusunda önemli bir görev üstlenen Bursa Fashion Week (BFW) etkinligi ile bu yolda emin adimlarla yürümeye devam ediyor.

Egitim ve Is dünyasini bir araya getiren bu önemli organizasyonda; Düzce Üniversitesi ve Bursa Fashion Week Komisyonu, Moda Tasarim ögrencilerini tesvik ederek önemli bir is birligine imza atiyor. BFW etkinligi, Avrupa Birligi Projeleri Tekstil Komisyonu içerisinde yer alan bir organizasyon.

Bu yil 7.’si düzenlenecek olan Bursa Fashion Week-7 “DÜS’ÜN TASARIMI” Yarismasi ön elemeleri Tasarimci Erol Albayrak baskanliginda gerçeklestirildi.

Jüri üyesi olarak Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu Tasarim Bölüm Baskani Dr. Ögretim Üyesi Filiz Dursun ve Moda Tasarimi Program Koordinatörü Ögretim Gör. Çigdem Dursun da görev aldi. Moda Tasarim Programi ögrenci ve akademisyenlerinin Ekim 2024’te yapilacak finale katilim saglayacaklari “DÜS’ün TASARIMI” temali yarismada, Düzce Meslek Yüksekokulu Moda Tasarim 2. sinif ögrencisi Yagmur Yildiz, finalistler arasinda yer alma basarisi gösterdi.

Daha önce gerçeklesen 6. BFW etkinliginde, Düzce Meslek Yüksekokulu Moda Tasarim Programi ögrencisi finale kalarak Düzce Üniversitesi’ni basariyla temsil etmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile