Genç Modacidan Dünyaya Yeni Tasarim

Genç Modacidan Dünyaya Yeni Tasarim

Genç modaci Aysegül Eraslan kendine özgü tasarimlariyla dünya standartlarinin üzerine çikarak moda camiasina yenilikler katmaya devam ediyor.

Tasarimlariyla çok fazla adini duyurmayi basaran genç modaci Aysegül Eraslan her geçen gün marka degerini arttirmaya devam ediyor. Yaptigi tasarimlarin Türkiye ve dünya üzerinde tek tasarimlarin olmasi moda meraklilarinin ilgi ve odak noktasi oldu. Genç ve basarili tasarimci basari sirrinin arkasinda isini çok ciddiye aldigini ve severek yaptiginin tüyosunu verdi. Egitim konusunda da oldukça basarili olan Eraslan, yüksek lisans tezini moda ve sanat üzerine yazdigini söyledi.

Her yenilige ve her gelisime açik olan genç tasarimci essiz ve sik seçimleriyle tasarladigi tasarimlar için, her tarzdan oldugunu, moda severlerin kendilerine yakisan tasarimlarla karisilacagini belirtti.

Moda dünyasinda hizla ilerlemeye devam eden Eraslan, önümüzdeki günlerde çikaracagi koleksiyon için merak uyandirmayi basardi. Beklentilerinin yüksek oldugunu vurgulayan Eraslan, “Çünkü ben olmayanin pesindeyim olani herkes yapar. Tasarimci olmayan seyleri yapmaktir. Bu yüzden tasarimlarim her zamanki gibi dünya çapinda tek ve patentli olacak” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile