Genç MÜSIAD Malatya Üyeleri, E-Ticaret Programinda Bulustu
Bankkart Okula Dönüş Kampanyası

Genç MÜSIAD Malatya Üyeleri, E-Ticaret Programinda Bulustu

Genç MÜSIAD Malatya üyeleri, e-ticaret programinda bulusarak, e-ticaretin önemi ve gerekliligi konusunda aydinlatildi.

Genç MÜSIAD Malatya Subesi Baskani Abdulkadir Tutan, HepsiBurada Dogu ve Güneydogu Anadolu Bölge Müdürü Fethi Dalkiliç, gerçeklestirilen programda Genç MÜSIAD üyelerine e-ticaret konusunda bilgi ve tecrübe paylasiminda bulundu.

Çagin gerektirdigi girisimci ruha sahip, ilkelerinden taviz vermeden gelismeyi hedefleyen genç is adamlarina e-ticaretin önemi ve gerekliligi anlatildi. Konusmacilar, özellikle günümüzde e-ticaretin hizla yayildigi ve pandemi kosullarinin getirdigi noktada toplumu ve Genç MÜSIAD üyelerini, bu tür etkinliklerin e-ticarete bir adim daha yaklastirdigini vurguladilar.

HepsiBurada Bölge Müdürlügü, tecrübe paylasimi programina katilan Genç MÜSIAD üyelerine bin TL’lik reklam destegi verecegini açikladi.

Bankkart Okula Dönüş Kampanyası
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile