Genç Ressamlardan Karma Resim Sergisi

Genç Ressamlardan Karma Resim Sergisi

Hatay’in Dörtyol ilçesinde, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla Atatürk Aniti alaninda, özel bir lisede egitim gören ögrenciler tarafindan yapilan ‘Karma Resim Sergisi’ açildi.

Dörtyol Belediye Baskani Bahadir Amaç tarafindan açilisi yapilan ‘Karma Resim Sergisi’ sanatseverler tarafindan yogun ilgi gördü. Sergi açilisinda konusan Belediye Baskani Bahadir Amaç, "Sanat egitimi kesfediciligi gelistirir, bu nedenle çok önemlidir. Gençlerimizin yeteneklerini ortaya çikaracak ve gelistirecek bu tarz sanatsal faaliyetlerin ilçemizde de giderek yayginlasacagina inaniyoruz" diyerek ögrencilere basarilar diledi.

Okul Müdürü Ali Riza Uygur ise, "Amacimiz ögrencilerimize sanat kültürünü ve sanat sevgisini asilayarak sosyal becerilerini gelistirmek ve her alanda ögrenmelerine yardimci olmaktir. Çizim becerileri gelismis, elestirel ve estetik bakis açisiyla sanatsal etkinliklerin içerigini anlayan bilinçli ve sorumluluk sahibi bireyler hem memleketimizin hem de ülkemizin gelismesine büyük katkilar saglayacaktir. Böylesi güzel bir serginin hazirlanmasinda emegi geçen basta Görsel Sanatlar Ögretmenimiz Cengizhan Kanbur’a, ögrencilerimize tesekkür ediyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile